23 května 2018

SOTT Proměny Země – duben 2018: extrémní počasí, planetární chaos, jasné bolidy







Tento duben jsme byli svědky rekordního sněžení na severu, severovýchodě a středozápadě Spojených států, spolu se silnými větry a záplavami způsobené táním ledu, takže stovky tisíc lidí byly bez světla a jejich domy byly zničeny. Některé části Evropy a severní Asie také měly svůj podíl neobvyklého sněhu a nízkých teplot... ano, to vše v dubnu, kdy mělo nastupovat jaro.

Velmi silné deště, záplavy a obrovské krupobití během dubna způsobily vážné problémy, kdy se s následky potýkal Blízký východ, Keňa, Jihoafrická republika, střední Amerika a jih USA.

Zatímco se po celém světě nadále objevovaly mnohé závrty, otevřely se i obrovské praskliny v zemi, které znepokojily mnoho lidí. Někteří výzkumníci připisují takové praskliny zkapalňování zemních vrstev pod povrchem kvůli silným dešťům a záplavám, ale je třeba také vzít v potaz zpomalení rychlosti rotace Země a vliv vesmírné radiace, když zvažujeme tento nárůst geologické aktivity... zemská kůra se podle všeho "otevírá".
Dubnová sopečná aktivita v Ohnivém kruhu nadále zůstává vysoká a nejsou žádné známky, že by se intenzita snížovala.

Mělo by se vždy pamatovat na to, že tyto druhy ničivého počasí, které vidíme po celém světě, mají významný škodlivý účinek na plodiny a hospodářská zvířata, což se v budoucnu projeví na globální ekonomice.

Pokud se vám video líbí, prosíme, sdílejte!




Navštivte naše stránky: http://sott.net

Lajkujte na: http://facebook.com/SOTT.NET

Sledujte nás na: http://twitter.com/SOTT:NET

Posílejte nám vaše fotky a videa na sott@sott.net

Zvažte přispění na provoz SOTT: http://www.sott.net/page/3-Support-So...

Použitá hudba: "Escape from the Temple", Petr Kiilstofte: https://machinimasound.com/music/esca...

Licence v rámci Creative Commons Atribution 4.0 International: http://creativecommons.org/licenses/b...

Žádné komentáře: